Transfer - Airport Services

Reizen zou fantastisch zijn indien je je niet zou moeten verplaatsen. Hebt U nooit gedacht, "Beam me up, Scotty!" om zo de stress en vermoeidheid van een verplaatsing te vermijden?
Vergeet het sleuren met zware koffers op een station of het eindeloos wachten op een vliegveld op een aansluitende korte vlucht. Ontmoet gewoon Uw gids die U naar Uw volgende bestemming brengt.
Wij verzorgen Uw transport naar het vliegveld of treinstation van Rome, Bologna, Pescara, Ancona, Perugia, enz...; maak zo het "reizen" terug ontspannend en leuk.
Maakt U een cruise? Waar legt Uw schip aan? Vermijd de bus, de toeristenvallen en het afhankelijk zijn van andermans reisschema.
Wij ontmoeten U in de haven van Ancona, zorgen voor een dag die volledig naar Uw wensen en interesses is en brengen U daarna op tijd terug naar Uw schip.

Privé Tourgids

Geniet optimaal van Uw bezoek en bezoek de bezienswaardigheden die Ù interesseren. Of het nu de eerste keer is dat U de streek bezoekt en U wilt alles weten over Urbino, Ancona, Ascoli Piceno, Perugia, Orvieto, Assisi, of U heeft Midden Italië al eerder bezocht en wilt nu het echte De Marken en Umbrië zien, onze privé gidsen zijn de ideale manier om deze fascinerende regio's te ontdekken.
Wij reizen op het ritme dat U bepaalt. Geniet van een koffiepauze op een klein terrasje of maak een tussenstop in één van de pittoreske dorpjes die we passeren. Slenter wat langer om de sfeer op te snuiven en zoveel mogelijk te genieten - dit is Uw vakantie!

Enkele ideeën voor iets bijzonders.

° Een onvergetelijke viering van een 50ste of 60ste verjaardag, huwelijk.
° Verzamel al Uw kinderen, kleinkinderen in Italië voor een unieke familiebijeenkomst.
° Wijntours, wijn proeverijen, ontmoetingen met wijnboeren.
° Olijfolie proeven en alles leren over het gebruik er van, met een bezoek aan een olijfoliemolen.
° Workshops koken met lokale ingrediënten uit de plaatselijke keuken.
° Taallessen Italiaans.
° Gastronomische tour: gourmet, slow food.
° Familiereizen.
° Huwelijk of bruiloft in Italië.
° Bedrijfsevenementen, incentives.