Over ons

Wij zijn een kleine onafhankelijke groep gidsen en chauffeurs, allemaal gepassioneerd door en wonend in Italië. We spreken vloeiend Nederlands, Italiaans, Engels, Duits en Frans en delen dezelfde passie: U de best mogelijke service en ervaring bieden tijdens Uw verblijf in Midden Italië. Wij dragen geen smoking, witte handschoenen of een chauffeurspet, want we willen U voor 100% een vakantiegevoel geven.

Daar we enkel kleinere groepen gidsen (max 8 personen die samen reizen), kunt U optimaal gebruik maken van Uw vakantietijd. Het is niet nodig om 15 minuten te wachten voordat iedereen uit de bus is, daar we rondrijden met privé voertuigen. Het is ook niet nodig om te logeren in grote, onpersoonlijke hotels, waar het grote aantal van kamers het enige voordeel is. Als een kleine groep, kunt U genieten van fijne, kleine hotelletjes in gerestaureerde villa's of Bed & Breakfasts, zodat U Le Marche en Umbrië op de best mogelijke manier kunt beleven.

Als een klein privé groepje ziet en geniet U meer van de regio dan reizend in een groter gezelschap. U ontdekt meer en U heeft intensere ervaringen. En niet te vergeten, uw persoonlijke gids is altijd in de buurt om U te helpen bij het vertalen van een menu of U te wijzen op de prachtige kanten van Italië.
Juist daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het begeleiden van kleine, individuele groepjes. Omdat ook wij niet alles kunnen weten over Italië, doen we soms beroep op de hulp van lokale gidsen, elk voor zich gespecialiseerd in een regio of onderwerp.
Onze wens is dat U het echte Italië leert kennen en ervan gaat houden.

Patricia, Isabelle en Erik,
uw Central Italy team.

We kijken er naar uit om U te begeleiden op Uw ontdekkingsreis door Midden Italië als Uw gids of chauffeur.